Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Hatayspor Beşiktaş : Hatayspor: 2 Beşiktaş: 2 (Maç sonucu) - Futbol Spor Haberleri

Hatayspor Beşiktaş : Hatayspor: 2 Beşiktaş: 2 (Maç sonucu) - Futbol Spor Haberleri. Hatayspor ile beşiktaş antakya stadı'nda karşı karşıya geldi. Beşiktaş, hatayspor karşısında 3 puanı elde edip zirve yolunda kayıpsız ilerlemek istiyor. Süper lig'de liderlik koltuğuna oturan beşiktaş, hatayspor deplasmanında galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Dakikada aboubakar ile golü buldu. Kornerlerde de sadece kaleci topa hamle yapsın.

Kornerlerde de sadece kaleci topa hamle yapsın. Haftasında lider beşiktaş, evinde atakaş hatayspor ile karşılaşacak. Hatayspor ile beşiktaş antakya stadı'nda karşı karşıya geldi. Hatayspor ile beşiktaş bugüne kadar 1 maçta karşı karşıya gelmiştir. Hatayspor karşılaşmasında ali palabıyık düdük çalacak.

Hatayspor Beşiktaş'a direndi - Yeni Akit
Hatayspor Beşiktaş'a direndi - Yeni Akit from cdn.yeniakit.com.tr
Beşiktaş'ın golleri larin ve aboubakar'dan geldi. Antakya atatürk stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 19.00'da başlayacak. Ev sahibi ekibin golleri boupendza'dan gelirken, siyah beyazlıların gollerini aboubakar ve larin kaydetti. Dakikada aboubakar ile golü buldu. 15' beşiktaş'ta atiba'nın pasında topla buluşan larin, ceza sahasına girdikten sonra şutunu çekti, hatayspor savunmasına çarpan top kornere çıktı. Beşiktaş, hatayspor karşısında 3 puanı elde edip zirve yolunda kayıpsız ilerlemek istiyor. Maça hızlı başlayan beşiktaş, 6. Hatayspor ile beşiktaş bugüne kadar 1 maçta karşı karşıya gelmiştir.

Hatayspor ile beşiktaş antakya stadı'nda karşı karşıya geldi.

Dakikada aboubakar'ın ceza sahası dışından kaydettiği golle öne geçti. Ev sahibi ekibin golleri boupendza'dan gelirken, siyah beyazlıların. 33' beşiktaş'ın sağ kanattan kullandığı kornerde iyi yükselen welinton yakın mesafeden kafayı vurdu ancak bu pozisyonda akın gole izin vermedi. Hatayspor, beşiktaş'ın 5 maçlık galibiyet serisine sona erdirdi… gecenin yıldızı 2 gol atan boupendza oldu. Palabıyık' ın yardımcılıklarını kemal yılmaz ve serkam çimen yapacak. Hatayspor, beşiktaş karşısında sahaya akın alkan, popov, billong, pablo santos, mesut çaytemel, aabid, ribeiro, traore, selim ilgaz, akintola, boupendza ilk 11'i ile çıktı. Hatayspor ile beşiktaş bugüne kadar 1 maçta karşı karşıya gelmiştir. Hatayspor, eğer beşiktaş oyuncularını kendi ceza sahasına sokarsa dokunmaya, teşebbüs bile etmemeliler. Haftasında atakaş hatayspor'la deplasmanda karşı karşıya geldi. Sakatlıkları devam eden yusuf abdioğlu, mame. Maça hızlı başlayan beşiktaş, 6. Hatayspor, son haftaların formda ismi boupendza hatayspor'da cezalı kaleci munir'in bu maçta yok. Hatayspor ile beşiktaş antakya stadı'nda karşı karşıya geldi.

Antakya atatürk stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 19.00'da başlayacak. Ev sahibi ekibin golleri boupendza'dan gelirken, siyah beyazlıların. Palabıyık' ın yardımcılıklarını kemal yılmaz ve serkam çimen yapacak. Süper lig'in 18'inci haftasında lider beşiktaş müthiş başlayan maçta beşiktaş henüz 6'ıncı dakikada vincent aboubakar'ın nefis golüyle perdeyi açtı. Sakatlıkları devam eden yusuf abdioğlu, mame.

ATAKAŞ HATAYSPOR 2-2 BEŞİKTAŞ - Atayurt Gazetesi
ATAKAŞ HATAYSPOR 2-2 BEŞİKTAŞ - Atayurt Gazetesi from atayurtgazetesi.com.tr
Hatayspor, beşiktaş karşısında sahaya akın alkan, popov, billong, pablo santos, mesut çaytemel, aabid, ribeiro, traore, selim ilgaz, akintola, boupendza ilk 11'i ile çıktı. Hatayspor, beşiktaş karşısında sahaya akın alkan, popov, billong, pablo santos, mesut çaytemel, aabid, ribeiro, traore, selim ilgaz, akintola, boupendza ilk 11'i ile çıktı. 15' beşiktaş'ta atiba'nın pasında topla buluşan larin, ceza sahasına girdikten sonra şutunu çekti, hatayspor savunmasına çarpan top kornere çıktı. Hatayspor, beşiktaş'ın 5 maçlık galibiyet serisine sona erdirdi… gecenin yıldızı 2 gol atan boupendza oldu. Sakatlıkları devam eden yusuf abdioğlu, mame. Maça hızlı başlayan beşiktaş, 6. Palabıyık' ın yardımcılıklarını kemal yılmaz ve serkam çimen yapacak. Ev sahibi ekibin golleri boupendza'dan gelirken, siyah beyazlıların gollerini aboubakar ve larin kaydetti.

10 ocak 2021 tarihindeki karşılaşmanın başlama saati 19:00.

Süper lig'de liderlik koltuğuna oturan beşiktaş, hatayspor deplasmanında galibiyet serisini sürdürmek istiyor. 33' beşiktaş'ın sağ kanattan kullandığı kornerde iyi yükselen welinton yakın mesafeden kafayı vurdu ancak bu pozisyonda akın gole izin vermedi. 15' beşiktaş'ta atiba'nın pasında topla buluşan larin, ceza sahasına girdikten sonra şutunu çekti, hatayspor savunmasına çarpan top kornere çıktı. Hatayspor ile beşiktaş bugüne kadar 1 maçta karşı karşıya gelmiştir. Hatayspor, son haftaların formda ismi boupendza hatayspor'da cezalı kaleci munir'in bu maçta yok. Antakya atatürk stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 19.00'da başlayacak. Sakatlıkları devam eden yusuf abdioğlu, mame. Ev sahibi ekibin golleri boupendza'dan gelirken, siyah beyazlıların gollerini aboubakar ve larin kaydetti. Haftasında atakaş hatayspor'la deplasmanda karşı karşıya geldi. 19' hatayspor'un akintola ile bulduğu gol ofsayt. Kornerlerde de sadece kaleci topa hamle yapsın. Beşiktaş, hatayspor karşısında 3 puanı elde edip zirve yolunda kayıpsız ilerlemek istiyor. Dakikada aboubakar'ın ceza sahası dışından kaydettiği golle öne geçti.

Hatayspor ile beşiktaş bugüne kadar 1 maçta karşı karşıya gelmiştir. 33' beşiktaş'ın sağ kanattan kullandığı kornerde iyi yükselen welinton yakın mesafeden kafayı vurdu ancak bu pozisyonda akın gole izin vermedi. Beşiktaş'ın golleri larin ve aboubakar'dan geldi. Antakya atatürk stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 19.00'da başlayacak. 10 ocak 2021 tarihindeki karşılaşmanın başlama saati 19:00.

Hatayspor - Beşiktaş Hangi Kanalda Saat Kaçta - Spor Haber Ajansı
Hatayspor - Beşiktaş Hangi Kanalda Saat Kaçta - Spor Haber Ajansı from sporhaberajansi.com
Hatayspor karşılaşmasında ali palabıyık düdük çalacak. Hatayspor, son haftaların formda ismi boupendza hatayspor'da cezalı kaleci munir'in bu maçta yok. Hatayspor, eğer beşiktaş oyuncularını kendi ceza sahasına sokarsa dokunmaya, teşebbüs bile etmemeliler. 15' beşiktaş'ta atiba'nın pasında topla buluşan larin, ceza sahasına girdikten sonra şutunu çekti, hatayspor savunmasına çarpan top kornere çıktı. Haftasında atakaş hatayspor'la deplasmanda karşı karşıya geldi. Ev sahibi ekibin golleri boupendza'dan gelirken, siyah beyazlıların gollerini aboubakar ve larin kaydetti. 19' hatayspor'un akintola ile bulduğu gol ofsayt. Palabıyık' ın yardımcılıklarını kemal yılmaz ve serkam çimen yapacak.

Ev sahibi ekibin golleri boupendza'dan gelirken, siyah beyazlıların gollerini aboubakar ve larin kaydetti.

19' hatayspor'un akintola ile bulduğu gol ofsayt. Dakikada aboubakar ile golü buldu. Hatayspor ile beşiktaş bugüne kadar 1 maçta karşı karşıya gelmiştir. Türkiye ligi maçları özetleri ► 10.01.2021 hatayspor beşiktaş özet i̇zle. Antakya atatürk stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 19.00'da başlayacak. Haftasında lider beşiktaş, evinde atakaş hatayspor ile karşılaşacak. Süper lig'in 18'inci haftasında lider beşiktaş müthiş başlayan maçta beşiktaş henüz 6'ıncı dakikada vincent aboubakar'ın nefis golüyle perdeyi açtı. Dakikada aboubakar'ın ceza sahası dışından kaydettiği golle öne geçti. Hatayspor, beşiktaş'ın 5 maçlık galibiyet serisine sona erdirdi… gecenin yıldızı 2 gol atan boupendza oldu. Hatayspor, son haftaların formda ismi boupendza hatayspor'da cezalı kaleci munir'in bu maçta yok. Hatayspor, beşiktaş karşısında sahaya akın alkan, popov, billong, pablo santos, mesut çaytemel, aabid, ribeiro, traore, selim ilgaz, akintola, boupendza ilk 11'i ile çıktı. Kornerlerde de sadece kaleci topa hamle yapsın. Sakatlıkları devam eden yusuf abdioğlu, mame.

Post a Comment for "Hatayspor Beşiktaş : Hatayspor: 2 Beşiktaş: 2 (Maç sonucu) - Futbol Spor Haberleri"